Ailem*Mutfağım*El İşlerim

Merhaba sevgili izleyenlerim Cumartesi günü misafirlerime Yemek olarak,  sebzeli Kebap, Kankullu Bulgur Pilavı ,(Yeşil Fasülyeli) Aş yarmasından Çorba, Sarmısaklı yoğurtlu Havuç kızartması yaptım. Fırsat buldukça tariflerini sizlerle paylaşacam  Hayırlı günler.

MALZEMELERİ ve YAPILIŞI
 Patates, Patlıcan,Bezelye Kabak, Havuç,Biber  (Malzeme Miktarları  Kişi sayısına göre ayarlanır.) Malzemeler küp, küp doğranır sıvı yağda  kızartılır . Borcama sırasıyla  konulur,  haşlanmış Kuşbaşı et domates sosu,  biber salçasıyla karıştırılarak üzerine dökülür 1,5 su bardağı sıcak su veya et suyu, tuz ilave edilerek 150 derece fırında pişirilir. AFİYET OLSUN 

Reklamlar

Comments on: "" (6)

  1. ELLERİNE SAĞLIK CANIMÇOK SEVERİM:)

  2. Canım ellerine sağlık harika olmuş sevgiler.

  3. merhabalar:)ziyaret ve yorumunuz için çok teşekkür ederimm:)sevgiler…

  4. Ne kadar pratik bir şekilde anlatmışsınız. Tam bana göre. Sizi izlemeye aldım. Ellerinize sağlık.

  5. Güzel Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.sağlıkla kalın.

  6. Ellerine saglık canım,çok güzel bir menü olmuş.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: